A Pillanatokban képeket oszthattok meg a munkahelyi közösséggel.
Így használd
- Nyisd meg a munkahely Pillanatok felületét.
- Válassz képet, készítsd el az elérhető szerkesztéseket, és adj meg érthető képleírást.
- Közzététel után a munkahely tagjai megtekinthetik a pillanatot.
- Saját képet törölhetsz, kifogásolható tartalmat pedig jelenthetsz.
Amire figyelj
Egy pillanat 24 órán át látható. Ez nem jelenti azt, hogy a háttérben tárolt kép is ekkor törlődik. A munkahely kikapcsolhatja a funkciót; visszakapcsoláskor a korábbi pillanatok nem válnak újra aktívvá.